Att Dema...

Hej igen, jag vill berätta att jag böjat arbeta lite extra!
Jag demar på butiker, denna vecka lagar jag omelett & serverar den tillsammans med rökt/gravad lax. Ganska kul faktiskt.
Konstigt bara att man ska göra den lättaste maträtten ännu lättare!!!

 Omelettsmet från kronägg!

Åhhh så dumt...

Igår onsdag skulle jag börja med att ta en härlig promenad vid havet! Klitterhus är ju så vackert och solen sken ju så varför inte tänkte jag...
Jag satte mig i bilen, precis då ringde min mobil. Jag pratade på medans jag startade bilen & började köra... kom ner till järnvägsstationen, där stod polisen, helt ok tänkte jag & sa till min vän i luren att -"här står polisen, men jag håller ju hastigheten.."
polisen stoppade mig med bestämdhet...så jag avslutade mitt samtal och tog ner rutan för att fråga vad det va....-"Ska inte du ha bältet på dig" undrade han...Herregud, jag glömde ju ta på mig det!
-"jag tänker rapportera det" sa han sen...ja,ja...1500 ;- fattigare i ett svisch.....Dumma,dumma jag...jag var så arg på mig själv hela dagen, så passa er för polisen!!


Hemlängtan...

Jag bor ju i skåne nu sedan 14 år, men guuuud vilken hemlängtan jag kan ha hem till norrland...ja,ja...norrland & norrland...hmmm är ju uppvuxen i Sundsvall (mitten av Sverige) med slalombackar, nära till fjällen, gästvänliga människor, skotrar, myggen...alla kompisar.. *snyft* nu blir jag sentimental. JAG VILL HEM!!!!!!
Vet ju så väl att inget e som det va förr...kompisarna sitter INTE och väntar där jag lämnade dem, de har skaffat egna familjer, bytt jobb, flyttat & fortsatt sitt liv precis som jag, men det är något som drar!
Man skulle varit en fågel...så man kunde flyga upp för en dag, kolla att allt e ok, hejja på några kompisar för att sedan flyga ner hit igen....åhh..vilka bra ideér jag har!! Helt omöjliga att genomföra för det e faktiskt över 100 mil hem.
Nä, jag får bita i det sura äpplet och köpa mig en vanlig flygbiljett för att göra denna årliga resa...jo, jag va uppe i maj då Rod Stewart gjorde ett gig där...wow...men det e dags igen...det drar i "norrlands-tarmen".

   

Ny Blogg!

Jag har startat en ny Blogg!
www.marietteb.blogg.se/mindbreaker

Den handlar om whiplash-skador, annan smärta, Himlagården och mitt företag MindBreaker!
Välkomna att besöka den!

Tatooo

Nu har jag beställt tid...jag ska ha en ny tatuering, denna gång på fotleden, denna har jag längtat efter att göra!!!
Det ska stå:
CARPE DIEM
Jag skulle vilja ha ett Draken flygplan där oxå...men vi får se vad han säger. Den 1/10 ska det ske kl: 16,00 så tänk på mig då!



Halsfluss & Familia!

Halsfluss, influensa...ja kärt barn har många namn! jag har råkat ut för det iaf...med råge! Läkare har sedanb några år konstaterat att jag har "kronisk bronkit" så jag måste ha koll på min hals när jag får ont i den så den inte svullnar igen så jag tappar andan. Nu har det inte varit så farligt denna gång, men ibland har jag fått åka iväg till hospitalet & fått meducin så mina luftrör vidgas....Konstigt att man kan ha detta när man aldrig rökt i hela sitt liv? Har ju även hört att man kan få lungcancer utan att ha rökt en cigg oxå...världen e upp & ner!

Tog mig iaf till Familia, Mikki har ju börjat jobba i en inredningsbutik där och de har 90% RABATT på en massa prylar!!! Handlade för över 1000;- men det blev ju bara lite över 100;-....YIPPIE om det alltid kunde vara så kul att shoppa!
Det blev ljus, lampa, stor kruka, mera ljus, tavla....cooolt!


Hälsomässa!

Lördagen den 6/9 är det hälsomässa på kulturhuset Björnen i Åstorp!
Gratis inträde och massor med prova på behandlingar, försäljning av härliga produkter mm
Kom förbi, säg hej, ta en fika!!

VÄLKOMNA!

http://www.webkonsult.se/hemsida_paket.asp?webbyraa_hemsida=569

http://www.webkonsult.se/hemsida_paket.asp?webbyraa_hemsida=569

RSS 2.0