Låååånghååårig nu!

Japp, då va det gjort! Mikki har lagt sina händer på mitt hår och gjort det lååångt & svallande! Enda gång man kan säga till frisören att man ska ha långt & svallande :) Ja, hon bsatte dit 30 cm extra på mig, häftigt men ovant!
Det blev även lite slingor i det, lite brunt, rött samt ljust, coolt hoppas nu det sitter i ett tag...annars får hon väl sätta tebax håret.. :P He,he..
Dagen har annars innehållit följande: Besök på leksaksmagasinet, ÖB, sen hem och gå till tvättstugan (på en fredag), sen blev jag såååå sugen på chinamat att jag hämtade kycklingsoppa (yummy) 3 små rätter och bänkade mig inför premiären på DOOBIDOO!!!! Där va han, gått ner i vikt tror jag, stilig, ledigt klädd med jeans+skjorta & en kavaj, snyggt Lasse!! Att Babben larsson va med ikväll va bara en bonus, älskar denna kvinna med hennes underbara skratt & dialekt!


Fredag kväll...

Har på Ninas inrådan kollat på en "film" som heter The Secret, den borde förresten alla se...
Den handlar om att tanken styr allt!! Tänk dig att leva sunt att vara frisk...glöm alla negativa tankar...man blir lyckligare och sundare...såklart! Går bara till mig själv, jag vill och känner att jag måste jobba med det jag gör..det e bara så! jag har skaffat en lokal, nu ramlar det en energimassagestol bara så på mig...jag mår bra har underbara vänner och jag ser bara positivt framåt! Vlken skillnad från i fjol...allt var mörkt, jag hatade mig själv, alla var negativa runt mig, herregud vad allt stämmer!
SE FILMEN!!



Trigger-syd

Jo hej igen... igår onsdag var jag först på mammografi (finns det pappografi oxå?), de tog 3 prover från tutten för jag har ont i den, sen ska det skickas till ngt labb, men det e säkert inget farligt!
Efter det så var jag sen till mitt Trigger-möte med mina vänner Nina & Björn, vi jobbar nu på att först vara med på Hälsomässan den 6/9 på Björnen i Åstorp där vi ska visa upp oss och tala om för folk att hjälp mot nackskador finns!!
Den 6-7-8 November kommer Åke Nyström hit till Himlagården för att undersöka folk om de kan bli opererade med trigger-punktskirurgi, ska bli jätte-kul att träffa min Guru igen, han som gav mig ett nytt liv, ett tredje.....
ANMÄL ER OM NI ÄR SKADADE!!

Himlafestivalen e över för i år...

Hela lördagen var vi på Himlagården och hade festival!!
Musik, dans, föreläsningar, fika mm var på tapeten och vi hade jätte-trevligt.
Nu är det e ny vecka med telefonmöten, vanliga möten och nya utmaningar!
Hoppas alla andra i etern oxå haft en bra helg!
Kram

RSS 2.0